Paylaş

Sinpaş GYO Lagün Projesi logosuSinpaş GYO’nun Lagün projesinde bulunan biyolojik göletler, dünyanın en iyileri seçildi. Phuket Adası Laguna bölgesinin İstanbul yansıması olarak lanse edilen projede dünyada eşi benzeri olmayan biyolojik göletler bulunuyor. Lagün projesinde Cem Botanik tarafından yapılan biyolojik göletler, ABD‘de düzenlenen bir yarışmada 300’e yakın proje arasından sıyrılarak birincilik ödülüne uzandı.

Biyolojik göletler 25.000 metrekarelik alanı ile dünyadaki en büyük biyolojik göletler olma özelliğini taşıyor. Sinpaş GYO, Lagün projesi ile doğayı ve ekolojik yaşam zincirini insanların yaşam alanına getiriyor. Çevreyi ve doğal yaşantıyı koruyan Lagün’de, herhangi bir kimyasal kullanmadan biyolojik bir sistem dahilinde, suyun bitkiler ve bakterilerle temizlenmesi sağlanıyor.

Proje kendini şöyle tanımlıyor:

“Lüks hayat denince ne anlıyorsunuz? Konfor mu, keyif mi, daha iyi bir yaşam isteği mi? Cevabınız ‘hepsi’ ise size zarif ve tarz sahibi bir yaşamın kapılarını açıyoruz. Su mimarisi, peyzajı ve sunduğu hizmetlerle ilham kaynağı Phuket Laguna’ nın şehirli bir yorumu Lagün. Standartların en üst seviyelerde tutulduğu yeni bir dünya. Lagün’ de su ve doğanın lüksünü yaşayın.”

Sinpaş Lagün Projesinde 560.000 liralık dairelerin biyolojik göletleri var

Sinpaş Lagün’de Fiyatlar 565.500 Liradan Başlıyor

70.000 metrekare yeşil alana sahip Lagün Projesinde 107 bitki türü, 102.000’den fazla ağaç ve su bitkisi bulunuyor. Projede her biri göl manzaralı olan müstakil villalar, bahçe dubleks ve teras dubleks evler olmak üzere büyüklükleri 209 metrekare ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte evler yer alıyor.

Yaşamın başladığı 515 konutluk projede fiyatlar 560.500 iradan başlıyor. Proje Samandıra Sancaktepe bölgesinde konumlu.

Sinpaş GYO Lagün Projesi Samandıra Sancaktepe'de

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız