Paylaş
Emlak konut GYO Rekor Kırıyor

Emlak Konut GYO bu yıl rekor kırdı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) olan Emlak Konut GYO, 2017 yılında 13 milyar liralık ihale gerçekleştirdi. Kuruluşun Genel Müdürü olan Murat Kurum, yıl içinde İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirdikleri ihalelere değinirken etkili  kampanyayı da sözlerine ekledi.

Emlak Konut GYO tarafından bu sene gerçekleştirilen ihalelerin toplamı 13 milyar lirayı geçerken, konutta satış sonuçlu üretimde yukarı yönlü ivmeye katkı sağlayan projelere imza atıldı. Emlak Konut GYO’nun, projelendirmeye gitti arsa büyüklüğü 6,3 milyon metrekareyi geçti.

Murat Kurum, 2017 içerisinde İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle, Tuzla İçmeler, Zeytinburnu Beştelsiz, Şile Çavuş ve Beykoz Riva ihalelerini tamamladı. Ayrıca İzmir’de Konak 1 ve Konak 2 ile Antalya’da Muratpaşa arazilerinin ihalelerini gerçekleşti. Böylece gerçekleşen ihale rakamı 13 milyar Türk Lirasını geçti. 8 ihaledeki 13 milyarlık başarı, kuruluşa 4 milyarlık bir gelir payı olarak dönecek.

Murat Kurum - Emlak Konut GYO Genel Müdürü

Konut Sektörü Büyüyor

Emlak Konut GYO aynı zamanda 2017 yılının ilk yarısında 3.556 konut satışı gerçekleştirdi. Değeri 3.906.000.000 lirayı bulan bu satış, şirketin 2017 ilerleme planını karşılar nitelikte.

Yıl içinde Emlak Konut GYO yüklenicileri ile birlikte girilen “şimdi al 2019’da öde” ve “%5 peşin, 240 ay vade” kampanyaları ile 2017 planlarını desteklediklerini belirten Murat Kurum, yıl sonu rakamlarının bundan olumlu etkileneceğini dile getirdi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız