Paylaş
TOKİ Yozgat Yenifakılı Konutları Projesi

TOKİ Yozgat Yenifakılı Projesi

TOKİ tarafından Yozgat Yenifakılı bölgesine inşa edilecek 224 tarım köy konutunun ihalesi gerçekleştirildi. 17 Ağustos tarihinde gerçekleşen bu projede ticaret merkezi, cami, altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alıyor. Konutlar, zemin + 1 kat yüksekliğinde ele alınacak ve tüm konutlar 2+1 planında, 4’er daire olarak tasarlanacak. TOKİ Yozgat Yenifakılı projesinde daire sahibi olmak ister misiniz?

Konutlar için geniş bahçe alanı ayrılacak olan bu projede, geleneksel mimari çizgilerin korunduğu gözlemleniyor. Konutlarda yer alan yörenin mimarisinden esinlenen proje, aynı zamanda yaşam alanlarını çok daha şık bir hale dönüştürdü. Projede taş ve ahşap görünümlü cephe malzemeleri kullanılacak. TOKİ Yozgat Yenifakılı konutları, sosyal alanlarını da kendi kapsamında barındırarak, sakinlerine çok daha nitelikli bir yaşam oluşturma şansı tanımaktadır.

TOKİ Yozgat Yenifakılı Konutları Fotoğrafları

TOKİ Yozgat Yenifakılı Konutları Fotoğraf Galerisi

Çocuklara ve Yetişkinlere Özel Sosyal Aktivite Alanları

TOKİ Yozgat Yenifakılı projesi ihalesi ile beraber hem çocuklara, hem de yetişkinlere özel sosyal aktivite alanları kuruluyor. Bu kapsamda çok daha devasa bir ortam oluşturmak ve aynı zamanda yaşam standartlarını yükseltmek hedefleniyor. Projeleri yakından takip etmek ve yaşam alanlarını ideal bir şekilde öne çıkartmak adına siz de projeyi değerlendirin.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız