Paylaş
Yeşil İnşaat Innovia ProjesiBeylikdüzü‘nde 375.000 m2 alanda 5 etap halinde toplam 14.000 konutluk proje üreten Yeşil İnşaat‘ın orta kesime konut proje Innovia. Bu projenin işyeri, AVM ve oteli de kapsayan 1.073 konutluk 1. etabının teslimatı 2010 yılı ilk aylarında gerçekleşti. 3.150 konutluk 2. etabın satışları ise tamamlandı.

Yine satışları devam eden 3.350 konutluk 3. etabın ise %70’den fazlasının satıldığı belirtiliyor.
Yeşil İnşaat bu çıkışı ile Innovia’da 2010 yılı içinde 3. etabın satışlarını tamamlayarak 4. etabı satışa çıkarma hazırlıklarını sürdürmeyi planlıyor. Ayrıca 2010 yılı içerisinde Zekeriyaköy’de ve Bodrum’da villa projesi ile Silivri’de deniz kenarında bulunan projede çalışmaların devam edeceği, Topkapı Yeşil Plaza 2’nin altyapı çalışmalarının tamamlanacağı da bildiriliyor.
Yeşil İnşaat Innovia AVM

Orta Kesimin Konut İhtiyacı Büyük
Emlakta artık reel kâr oranlarının gözetilmesi gerektiğini belirten Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme Kurumsal İletişim Yöneticisi Deniz Toprak, artık müşterilerin uygun fiyat ve ödeme koşullarına yöneldiğini söylüyor. Türkiye’nin % 80’inin isteğini karşılayacak fiyat ve ödeme koşullarıyla hareket ettiklerini belirten Toprak, “Toplumun % 20’sinin sahip olabileceği kalite ve standartlarda bir proje gerçekleştirdik. A sınıfı kalitedeki Innovia’yı C sınıfının da sahip olabileceği imkanlarla satışa sunduk. Krizin en çok hissedildiği dönemlerde bile konutlarımızın satışında zorlanmadık” diyor. 2010 ilk yarısında ciddi miktarda konut satışı gerçekleştirdiklerini kaydeden Toprak, “Yeşil İnşaat olarak Türkiye’de ilk kez ‘5 yıl 0 faiz‘ kampanyasını uyguladık. Bu satış sistemi ile ev sahibi olmak isteyenler banka yerine firmaya borçlandı. Arada banka işlemleri de olmadığı için daha kolay işlemlerini hallederek konut sahibi oldular” şeklinde konuştu.

Innovia Hakkında
Innovia projesi, sektörde ilk kez hayata geçirilecek bir dizi yeniliğe sahip olacak şekilde ve 14 bin konuttan oluşan toplam 5 etap olarak planladı. Innovia’nın 1.073 daireden oluşan ilk etabında hayat başlarken 3.150 daireden oluşan 2. etap tamamen satıldı. % 70’inden fazlasının satıldığı kaydedilen Innovia’nın 3. etabı ise 3.350 konuttan oluşuyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız