Paylaş

ANT Yapı AntRiva Projesini Satışa ÇıkarıyorANT Yapı, yüksek talep üzerine Riva’da projelendirdiği ANTRİVA için 2 ay evvel temel atmıştı. ANTRİVA Projesinde villalar bu metrekaresi 1.500 dolardan bu ay satışa çıkarılacak. Yurtiçindeki çok katlı konsept projeleri tercih eden ANT Yapı, yoğun talep üzerine villa projesine karar vermişti. Villalar Sabancı Çalışanları Kooperatifine ait 100 dönümlük arsada konumlanacak.

AntRiva Projesinde Metrekaresi 1.500 USD

Hem yerleşimi, hem fiyatı, hem de projelendirmesi mükemmel olan AntRiva, müstakil bahçeli 300 metrekarelik ikiz villalar ve 500 metrekarelik müstakil villalardan oluşuyor. A Tipi, B Tipi ve İ Tipi olarak 3 tipte inşa edilecek villalar bodrum kat, zemin kat ve birinci kat olmak üzere üç kat şeklinde planlanmış. Sabancı Çalışanları Kooperatifi ile kat karşılığı anlaşarak gerçekleştirilen proje 100 dönüm içinde 99 adet villadan oluşacak. 48.000 metrekare yı alanına sahip proje tamamlandığında 30 villa kooperatif ortaklarına teslim edilecek. Projede yer alacak sosyal tesislerde açık- kapalı havuz, tenis, basket ve voleybol sahaları, sauna, kır kahvesi ve kayıkhane de yer alıyor.

ANTRİVA Villaları Ekim 2010’da Satışta

Bu yıl Ağustos ayında temeli atılan villalar 2012 Ağustos’unda teslim edilecek. ANT Yapı projeyi bu ay satışa sunuyor. Riva deresi kıyısında siteye özel bir kayıkhanesi de bulunacak olan projede, tekneyle doğrudan Karadeniz’e hatta İstanbul boğazı’na da ulaşılabilecek. Her bölgede ilk olma özelliğini Riva’da da gerçekleştiren ANT Yapı çok özel bu projeyi çok özel bir fiyatla satışa sunuyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız