Paylaş
Mortgage Bankası Konut Kredisi FaizAnadolubank, konut kredisinde faiz oranını yüzde 1,34’ten yüzde 1,25’e çekerken, vadeyi ise 10 yıldan 15 yıla çıkardı.

Anadolubank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Anadolubank’ın konut kredisi sabit faiz oranını, 180 ay vadede yüzde 1,25 olarak belirlediğini bildirdi.

Anadolubank’ın rekabetçi anlayışını sürdürerek yine piyasadaki en uygun sabit faiz oranını sunduğunu belirten Atakan, konut sahibi olmak isteyenlere daha büyük kolaylık sağlamak için, vadelerini de 10 yıldan 15 yıla çıkardıklarını kaydetti.

Atakan, dolar ve avro cinsinden uygulanan konut kredi faiz oranlarını da indirdiklerini ifade ederek, bugün itibarıyla Anadolubank’ın, dolar ve avro cinsinden 120 ay vadedeki konut kredilerini yüzde 0,75 faiz oranı ile uygulayacağını bildirdi.

Açıklamada, bankanın konut kredisi sabit faiz oranının yanı sıra düşen faiz oranlarında da indirim uyguladığı belirtilirken, 10 yıl vadede sunulan ve yüzde 0,49’a kadar inen faiz oranının yüzde 1,34’ten, 5 yıl vadede yüzde 0,95’e kadar düşen faiz oranının ise yüzde 1,32’den başladığı kaydedildi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız