Paylaş
Sur Yapı Şehir Konakları Projesi Detayları

Sur Yapı Şehir Konakları doğa ile iç içe bir alanda yaşamak herkesin hayali! Sur Yapı’nın Nisan 2019 anahtar teslimli Şehir Konakları projesi sayesinde, artık siz de yaşamınızı çok daha değerli bir hale dönüştürebileceksiniz. Ümraniye’nin en güzel beldesine inşa edilen Şehir Konakları, Metrogarden alışveriş merkezi ve Üsküdar–Ümraniye metro hattına yürüme mesafesi konumu ile öne çıkıyor.

Sur Yapı Şehir Konakları Nerede?

Bir yeşillik arazi içerisine kurulan Sur Yapı Şehir Konakları Projesi, Ataşehir’e sadece 10 dakikalık bir mesafede! Çekmeköy’e yürüme ile ulaşabileceğiniz bu alan, aynı zamanda Kuzey Marmara – TEM Otoyolu bağlantısına herhangi bir trafik sıkıntısı çekmeden 10 dakikada ulaşabilme şansları sağlamaktadır.

Tam anlamıyla şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin tercihi olan Şehir Konakları, şimdi olduğu gibi, gelecekte de en önemli konaklama alanları arasında yer almaktadır. Türk mimari kültürünün hakim olduğu mimari çalışmalar ile öne çıkan bu proje, yeşillik ve maviliğin içerisinde yer almasından dolayı kişiler yaşam alanlarını hiçbir şekilde bırakmak istemeyecekler!

Süs havuzu içerisine kurulmuş olan dinlenme tesisi ile artık evinizden çıkmadan, tüm ihtiyaçlarınıza Şehir Konakları içerisinde yer alan avantajlar ile ulaşabileceksiniz.

“Gizli Cennet” benzetmesiyle öne çıkan Şehir Konakları, ihtiyacınıza yönelik tüm fırsatları alanında barındıran bir kuruluştur. Salkım söğütleri ve manolya ağaçları ile tasarlanacak olan bu alan, sizlere muhteşem lokasyonu ile beraber tüm ulaşım noktalarına dakikalar içerisinde ulaşabilme şansları vermektedir.

Sur Yapı Şehir Konakları Daire Tipleri

1+1 ve 4+1 konutlar barındıran Şehir Konakları, aynı zamanda 60 metrekare ila 269 metrekare arası üretilmektedir. Nisan 2019 yılı itibariyle anahtar teslim yapılacak olan bu projede bir daire sahibi olmak istiyorsanız hemen Sur Yapı ile iletişim kurmayı ihmal etmeyin. 208 farklı daire fırsatı sunan bu proje için siz de hemen kendi yerinizi ayırmayı ihmal etmeyin.

Sur Yapı Şehir Konakları Fiyat Listesi

Projede 450.000 liradan başlayan fiyatlar 2.400.000 liraya kadar çıkıyor. Tabii bu arada 1+1 ile 4+1 arasında ve farklı seçeneklere sahip daire tipleri olduğunu hatırlatalım.

  • 1+1 planda 60 metrekareden başlayan daire tiplerinde başlangıç fiyatı 450.000 lira
  • 2+1 planda 98 metrekareden başlayan tiplerinde başlangıç fiyatı 740.000 lira
  • 3+1 plandaki 169 metrekareden başlayan daire tiplerinde başlangıç fiyatı 1.250.000 lira
  • 4+1 planda 223 metrekareden başlayan daire tiplerinde ise başlangıç fiyatları 1.900.000 lira

Tüm daire tiplerinde teraslı seçenekler bulunurken, 4+1 için dubleks seçeneği de yer alıyor. Sur Yapı, bu projeyi Mutlu Evler kampanyasına dahil ediyor ve aylık 900 liradan başlayan taksitlerle Şehir Konakları’ndan bir daire olmanızı sağlıyor.

Sur Yapı Şehir Konakları Tanıtım Videosu

Sur Yapı Şehir Konakları Fotoğraf Galerisi

İletişim

Sur Yapı ile hemen kontak kurarak daireler hakkında detaylı bilgi alabilir, birçok vade seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Aşağıda yer alan iletişim numarası ve adresler ile beraber Sur Yapı ile iletişim kurmak çok kolay!

İstanbul Satış Ofisi: Metrogarden Alışveriş Merkezi Projeler Satış Ofisi -1. Kat: Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye/İSTANBUL

Telefon: 444 5 787

Web Sitesi: http://www.sehirkonaklari.com.tr/

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız