Paylaş

Kuzu Grup logosuKuzu Grup “Sadece Var Olanı Satar” sloganıyla, taşınmaya hazır projeler sattığını ön plana çıkarıyor. Ülkenin her yanında 1.000’den fazla projede imzası bulunan Kuzu Grup yeni kampanya sloganında 1.000 TL Peşin, Hemen Taşın diyor. Kampanya kapsamındaki Bahçeşehir Spradon, Halkalı Divan Residence ve Ankara Keçiören Divan Residence projeleri inşaatları tamamlanmış ve taşınmaya hazır, hayatın başladığı projeler.

Kuzu Grup, inşaatlarını tamamladığı Bahçeşehir Spradon, Halkalı Divan Residence ve Ankara Keçiören Divan Residence projelerinde “1.000 lira peşin, evine hemen taşın” sloganı ile yeni bir kampanya başlattı.

Kampanyada 200.000 lira değerinde bir konut için 1.000 lira ön peşinat ödeyen hemen evine yerleşiyor. Peşinatın kalan kısmı 3 yıl vadelendirilirken vade farkı, faiz ve benzeri isimler altında herhangi bir ek ücret ödenmiyor. Bu durumda tüketici 19.900 liralık kısmını evini teslim aldıktan 1 yıl sonra, ikinci 19.900 liralık kısmı 2 yıl sonra ve son 19.900 liralık kısmı da 3 yıl sonra ödüyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılan projelerde taksitler ev tesliminden 3 ay sonra başlıyor. Kampanyadaki 3 projede farklı mimari tasarımlara sahip 1 +1 ‘den 4+1 ‘e kadar farklı konut tipleri, villalar, dubleksler bulunuyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız