Paylaş
TOKİ Kırşehir Akpınar Konutlar Projesi

TOKİ Kırşehir Akpınar Konutları

TOKİ tarafından Kırşehir ilinin Akpınar ilçesinde inşa edilecek olan 141 konutun ihalesi tamamlandı. 22 Haziran Perşembe günü itibariyle gerçekleştirilen bu ihalede, ayrıca ticaret merkezi ve altyapı / çevre düzenleme işlerine de yer verildi. TOKİ Kırşehir Akpınar projesinden daire sahibi olmak isteyenler, mimari konseptli olan projede yükseklikleri zemin+3 olan konutların 109’unu 2+1, 32’sini ise 3+1 olarak tasarladı.

TOKİ, şehrin mimarisine ve kültürüne ayak uydurabilmek adına yaşam alanları ve ortak kullanım alanlarına devasa çalışmalar yaptı. Bu sayede TOKİ Kırşehir Akpınar projesinde daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Akpınar’ın geleneksel mimarisinin en ideal şekilde ele alındığı bu alan için hemen görüşmeleri sağlayabilir.

TOKİ Kırşehir Akpınar Konutları Fotoğrafları

TOKİ Kırşehir Akpınar Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Kırşehir Akpınar Konutlarında Daire Sahibi Olabilirsiniz!

TOKİ’nin üstlenmiş olduğu bu önemli projede geleneklere saygı duyuldu. Proje kapsamında ortak kullanım alanlarına yapılan muhteşem dokunuşlar, TOKİ Kırşehir Akpınar Konutlarını çok daha kullanışlı bir hale dönüştürdü. Özellikle dekoratif alanlar için yapılan özel işlemler, ahşap görünümlü bir izlenim sergiledi. Buna istinaden özgün taş kaplamalar ile dikkat çekici bir hale dönüştürüldü. Bu da daireleri çok daha çekici ve gösterişli kılmaya yetiyor. Daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar, projelerin tamamlanması ile beraber TOKİ ile görüşmeler yapabilir ve bu sayede kendilerine Kırşehir Akpınar konutlarında bir daire edinebilirler. Hesaplı fiyatlardan satışa sunulacak olan bu daireler, gösterişi ve aynı zamanda ileri teknolojiyi alanında taşıyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız