Paylaş
town & countryOn yılı aşkın süredir , Avrupa'da markalı 10.000'in üzerinde villa inşa eden Town&Country, YTONG, BRASS, VAILLANT, ALSECCO gibi markalı malzemeler kullanıyor.

Town&Country Türkiye – Güvenli Konut Tarafından Gönderilen Basın Bültenidir.

1997 yılında Almanya'da kurulmuş , bir çok Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren bir villa markası olan Town & Country , 2006 yılından itibaren Türkiye'de de hizmet vermeye başlamıştır. On yılı aşkın süredir , Avrupa'da markalı 10.000'in üzerinde villa inşa eden Town&Country, YTONG, BRASS, VAILLANT, ALSECCO gibi markalı malzemeler kullanmaktadır. Arsa sahiplerinin arsalarında, arsası olmayan müşterilerine ise arsa portföy hizmeti sağlayarak bütçeye uygun villa seçenekleri sunan Town&Country ; fiyat/performans avantajı ile şehrin gürültüsünden uzak, deprem korkusu yaşamadan ve doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Town&Country artık Ankara'da

town & country villalarıAlmanya'da kurulan ve İspanya, Romanya, Polonya, Avusturya ve İsviçre'den sonra ; Türkiye'de perakende konut sektörüne Alman kalite ve hizmet standardını getirmeyi hedefleyerek “kaliteli güvenli yapı” sloganı ile yola çıkan Town&Country , Almanya'da 10 yılı aşkın sürede 250 bayisi ile 10.000 konut inşa etmenin verdiği tecrübenin getirdiği alt yapıyı kullanarak Kasım 2006'da Türkiye'de de hizmet vermeye başladı. Firma, faaliyetine başladıktan sonra 3 ay gibi kısa bir sürede İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Antalya, Alanya, Gazipaşa ve Ankara bölgelerine bayilikler vermiştir ve Türkiye genelinde yoğun çalışmalarını sürdürmektedir.

Town&Country markalı malzeme kullanımı , kısa inşaat süresi , esnek mimari yapısı , hizmet ve kalite standardı , ülke genelinde yaygın bayi ağı, yetkili bağımsız denetim firmalarının kontrolü ve sertifikalandırması gibi avantajları ile arsa sahiplerinin kendi arsalarında ya da sunulacak arsa alternatiflerinden birine uygun fiyatlı villa edinebilmenin mümkün olduğunu göstermek istemektedir.

Town&Country Ankara Genel Müdürü Yaşar Berat Akça “ Perakende konut alanında yaşanan yoğun rekabette, Town&Country franchise sistemine dahil olmaktan ve yaygınlaşan bayi ağına katılmaktan mutluluk duyduklarını ve Ankara'lılardan gelen yoğun talepleri Alman kalite ve hizmet standardı ile karşılayacaklarını” belirtiyor.

Villa seçenekleri ve franchise fırsatları için www.guvenlikonut.com web adresinden ve (0312) 472 29 16 no lu Ankara bayisi danışma hattından bilgi alınabilir.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız