Paylaş
Kuveyttürk Gurbetten Sılaya Konut Finansmanı Faizsiz Konut Kredisi

Gurbetten Sılaya Konut Finansmanı, Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. tarafından sunulan fâizsiz konut kredisi çeşitleri arasında yer alıyor. İslâmî hassasiyetler gözetilerek hazırlanan konut kredilerinde halkın çeşitli kesimleri azami seviyede hedeflenmiş.

Kuveyt Türk, gurbetçi vatandaşlarımız ile Türkiye’den konut edinmeyi planlayan yabancıları da unutulmamış. Gurbetçilere Konut Finansmanı ve Yabancılara Faizsiz Konut Finansmanı sağlamayı hedefleyen Gurbetten Sılaya Konut Finansmanında ödemeleri yabancı para birimlerinden yapabilirsiniz. Aynı zamanda Türk vatandaşı olma şartı da ortadan kalkıyor.

Gurbetten Sılaya Konut Finansmanı

Gurbetten Sılaya Gayrimenkul Finansmanı isimli Kuveyt Türk finansman ürünü ile yerli yabancı herkes aynı şart ve kâr oranlarıyla gayrimenkul edinebiliyor. İster yabancı ülkelerde yaşayıp, gelirleri yabancı para cinsinden olan Türk Vatandaşları, isterse yabancı ülke vatandaşları bu sistemden yararlanabiliyor. Ödemelerini de dilerlerse Türk Lirası, dilerlerse kendi para cinslerinden planlayabiliyor.

Esnek ödeme modellerinin bulunduğu Gurbetten Sılaya Konut Finansmanı gurbetçi vatandaşlarımıza özel bir imkan sunmuş oluyor.

Unutmayın; satın alacağınız konut bedelinin  %80’ine kadarını vadelendirebilirsiniz ve en az %20’si tutarındaki peşinatı bankaya ödemeniz gereklidir. Gurbetten Sılaya Konut Finansmanı, Kuveyt Türk tarafından dilediğiniz konutun size önceden belirlenen plan ve ödeme tutarlarıyla vadeli satılması şeklinde hazırlanmış.

Gurbetten Sılaya Faizsiz Konut Kredisi için Gereken Evraklar

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. standart olarak bazı evrakı talep ediyor:

  • Gelir durumunuzu gösteren belgeler,
  • Kimlik ve sosyal güvence belgeleri,
  • İkamete dair belgeler,
  • Gerek görülürse adınıza düzenlenmiş faturaların örnekleri
  • İhtiyaç duyulursa kefil ve kefile ait bazı belgeler

Yabancı ülke vatandaşlarından ilave bazı belgeler istenebiliyor.

Kuveyt Türk’ün verdiği bilgilere göre Gurbetten Sılaya Konut Finansmanında Murabaha (murabahalı satış) esas alınıyor.

Faizsiz konut finansmanı kullanmak isteyen gurbetçi vatandaşlarımız için Gurbetten Sılaya Konut Finansmanı, Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. sunuyor.

FÂİZSİZ KONUT FİNANSMANI SAĞLAYAN KURULUŞLARLA ÇALIŞACAK OLANLARIN DİKKATİNE

Fâizin 70 çeşidi mevcut olup, bu sadece bir para cinsinden bir borcun daha fazla bir para ile geri ödenmesi demek değildir. Bir alışveriş esnâsında pek çok noktada fâize düşülmesi mümkün olabilmektedir. Fâize bulaşmaktan çekinerek  katılım bankalarını tercih eden halkımızın, bu kuruluşlar ile çalışmadan evvel, yapılacak anlaşmanın şartlarını öğrenip aktaracakları fıkıhçılardan konu hakkında bilgi ve yönlendirme almalarında yüksek menfaat olacaktır.

A. Halil AKAR
Mortgage Danışmanınız

KuveytTürk Konut Finansmanı Randevusu

444 0 123

Kuveyt Türk Konut Finansmanı Câiz mi?

İletişim kanallarımızdan gelen soruların çoğunluğunu katılım bankalarının dinen câiz olup olmadığı yönündeki sorular oluşturuyor. Yaptığımız araştırma ve danışmalardan edindiğimiz bilgilere göre temelde dîne uygun olan sistemlere yapılan bazı eklemeler sorun teşkil edebiliyor. Ayrıca kağıt üzerinde dîne uygun olan sisteme adım adım uyulmaması da sorun teşkil edebiliyor. Fâiz çekincesiyle hareket eden halkımız için yaptığımız özel araştırmaları içeren İslâmi Mortgage Makalelerimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız