Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Zorlu Grubu'nun patronu Ahmet Nazif Zorlu, Yeşilköy'de yıllardır oturduğu villasını Delta Proje İnşaat'a sattı.

Zorlu Grubu'nun patronu Ahmet Nazif Zorlu, Yeşilköy'de yıllardır oturduğu villasını sattı. 14 milyon dolar değer biçilen havuzlu villanın yeni sahibi ise inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Delta Proje İnşaat oldu. Son dönemde hayata geçirilen Ataköy Konakları projesini hayata geçiren Delta Proje İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Delibalta, Zorlu'nun evinin yerinde yeni bir lüks konut projesine start vereceklerini açıkladı. Nihat Delibalta, "Yeşilköy'de ultra lüks konutlar inşaa etmeyi planlıyoruz. Proje henüz netlik kazanmadı. Ancak çok özel insanların oturacağı, özel bir proje olacak" diye konuştu.

Nihat Delibalta aynı zamanda Örma Tekstil'in de sahibi. 2003 yılında, Delta Proje İnşaat'ı kurarak konut sektörüne adım atan Delibalta'nın ilk işi de son dönemlerde hayata geçirilen lüks konut projeleri arasında yer alan Ataköy Konakları olmuştu.

Delta Proje İnşaat, TOKİ tarafından ihaleye çıkarılan Ataköy 6. Kısım'ı yaklaşık 110 milyon euroya alarak dikkatleri çekmişti. Ataköy Konakları'nda yer alan 950 konut ve villa, 300 bin dolar ile 800 bin dolar fiyat aralığında satışa sunulmuştu. 2003 yılında inşasına başlanan konutların 2007 Ağustos ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Özellikle Yeşilköy ve Yeşilyurt bölgesini mesken tutan ve buralarda küçük çaplı, kat karşılığı konut projeleri hayat geçiren Delta Proje İnşaat'ın üzerinde çalıştığı bir diğer büyük konut projesi ise 700 konuttan oluşan Bahçeşehir Hillpark

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız