Paylaş

Toki Bartın Ulus Konutları, Ulus ilçesi Samat mahallesinde inşa edilecek 320 konutlu devasa bir yaşam alanı. Proje kendi içerisinde ticaret merkezi, cami ve altyapı işlerini de barındırıyor. TOKİ Bartın Ulus projesi son yıllarda bölgenin en çok dikkat çeken projelerinden biri oldu.

Toki Bartın Ulus Konutları Daire Tipleri

Zemin + 3 kat olarak planlanan bu projede konutların 232’si 2+1, 88’i ise 3+1 planlarında tasarlandı. Bartın bölgesindeki geleneksel Türk evlerini dikkate alarak tasarlanan projede, TOKİ’nin bu sezon sıkça uyguladığı cephe tasarımlarında yer alan taş kaplamalar, sövelere yer verildi. Bunun yanı sıra kat silmelerine de yer verilen TOKİ Bartın Ulus projesi, dekoratif pencerelerin tasarımıyla dikkatleri öne çıkarttı.

Bartın Yaşam Alanını Lükse Çeviriyor!

Bölge halkının gün içerisinde vakit geçirmesine olanak tanıyacak ve peyzajıyla dikkatleri üzerine çekecek olan TOKİ Bartın Ulus projesi ihalesi, nitelikli bir sosyal çevre alanı olarak planlanıyor.

Aynı zamanda ortak kullanım alanlarının yoğunlukta tercih edileceği parklar, yetişkinler için yürüme alanları, bisiklet yolları, çocuklar için oyun parkları gibi birçok aktivite alanı da tasarlanacak. Hem yetişkinlere, hem de çocuklara hitap edecek olan bu özel proje, 2018 yılı itibariyle anahtar teslimleri yapacak. Bu sayede siz de kendinize yeni bir yaşam alanı oluşturabileceksiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız