Paylaş
Toki Çankırı Orta Konutları Projesi

Toki Çankırı Orta Konutları, Çankırı’nın Orta ilçesinde inşa ediliyor. 333 konutlu projenin ihalesi 2017 sonbaharında yapıldı.

TOKİ Çankırı Orta Projesinde dairelerin yanı sıra ticari merkezler, camiler ve altyapı alanları da yer alacak. Yüksekliği zemin + 4 olarak tasarlanmış bu alanda 173’ü 2+1, 160’ı ise 3+1 olarak tasarlanan dairelere erişme fırsatlarına sahip olabileceksiniz.

Toki Çankırı Orta Konutları Daire Özellikleri

Konut cephelerinde modern mimari yapıların yoğunlukta olduğu bu alan, aynı zamanda balkon ve çatı ön yüzlerine ahşap düzenlemeler sunarak, dekoratif bir hal almasına imkan tanıyor. Bu sayede bölgenin konut ve sosyal alanlar bakımından öne çıkması hedefleniyor.

İçerisinde peyzaj çalışmalarının yer aldığı, oyun parkları ve yetişkin parklarının olduğu, spor alanlarının yer aldığı bir alan kuran TOKİ, bu proje ile bölgede ki sürdürebilirlik çıtasını bir basamak yukarı çıkartmayı hedefliyor. Böylelikle TOKİ Çankırı Orta konutlarında çok daha ses getiren bir hizmeti ele alabileceksiniz.

TOKİ’nin Çankırı Düzenlemeleri Devam Ediyor!

TOKİ Çankırı Orta projesi ihalesi kapsamında daire sahibi olmayı düşünen vatandaşlar, anahtar teslim işlemlerinin 2018 yılı itibariyle yapılacağı bu ihalelere giriş yapabilirler.

Daha çok emeklilerin, gazi ve şehit yakınlarının, dul kadınların öncelik tanınacağı bu devasa proje, sizlere yeni bir yaşam standardı kurma konusunda en ideal çözümleri sağlıyor. Siz de hemen projeye dahil olarak çok daha kullanışlı bir yaşam alanı merkezi kurabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız