Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Gayrimenkul Günleri, bu yıl İstanbul Gayrimenkul Günleri adıyla ve IKEA işbirliğiyle düzenleniyor.

Re/Max Türkiye tarafından ilki 2004 yılında İstanbul’un Anadolu yakasında gerçekleştirilen Gayrimenkul Günleri, bu yıl İstanbul Gayrimenkul Günleri adıyla ve IKEA işbirliğiyle düzenleniyor. 14-17 Eylül 2006 tarihlerinde, IKEA Ümraniye Mağazası’nda gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Günleri’nde, İstanbul’un farklı bölgelerinde yer alan Re/Max ofisleri, sahip oldukları binlerce portföyü tek çatı altında sergileyecekler. Ev sahipliği yapacağı panel, seminer ve söyleşilerle gayrimenkulü gündeme taşıyacak olan İstanbul Gayrimenkul Günleri, müzik ve dans gösterileriyle de bir festival coşkusu yaşatacak.
Gayrimenkul profesyonelleri ile İstanbulluları aynı çatı altında bir araya getiren etkinlik kapsamında 8 ve 9 Eylül 2006 tarihlerinde, tüm katılımcı kuruluş ve markaların işbirliği ile festival yürüyüşü ve korteji de düzenlenecek. 2. İstanbul Gayrimenkul Günleri’nde, İstanbul’un hemen her bölgesinden 40’a yakın Re/Max ofisi, özel standlarıyla yer alacak. Standlarda, gayrimenkul danışmanları, İstanbul genelindeki tüm satılık ve kiralık portföylerini, hayalindeki gayrimenkulü arayanlara tek çatı altında özel fiyat ve koşullarla sunacaklar. Gayrimenkul satmak isteyenler ise özel sözleşmeler yaparak, gayrimenkullerini rayiç değerinden, en hızlı biçimde satma fırsatı elde edecekler.

IKEA Ümraniye Mağazası müşteri girişinin hemen yanındaki açık alanda gerçekleştirilecek olan İstanbul Gayrimenkul Günleri, 4 gün boyunca gayrimenkulü Türkiye’nin gündemine taşıyacak etkinliklere ev sahipliği yapacak. 14 Eylül 2006 tarihinde, gayrimenkuldeki en güncel sorunu Konutun Finansmanı Mortgage ve Alternatifler Çözümler paneliyle masaya yatıracak olan etkinlikte, sonraki günlerde Gayrimenkulde Altın Kurallar, Küçük Metrekarelerde Büyük Yaşam Alanları Yaratmanın Yolları ve Gayrimenkulde Kariyer Fırsatları gibi konularda, uzman konuşmacıların yer alacağı seminerler de yer alacak. Ayrıca, Ünlüler ile Ev Öyküleri söyleşileri gerçekleştirilecek. Panel, seminer ve söyleşiler, IKEA Ümraniye Mağazası, Eğitim Salonu ve Sinema kapalı alanlarında düzenlenecek.

HABER – SELMA ŞENOL – REFERANS

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız