Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

İnşaat şirketlerinin özel konut projelerinde yaz durgunluğunu aşmak için yöneldiği promosyonlara, araba ve tatilden sonra mobilya ve beyaz eşya hediyesi de ekleniyor

Uphill Court Bahçeşehir projesinin inşaatını hızlandıran Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı Ortak Girişimi, projedeki 10 daireden birini yatak odasından salona kadar mobilyası ve beyaz eşyası ile teslim edecek. Toplam 682 daireli projeden  "tastamam daire" alacak talihliler ekim ayında yapılacak çekilişte belirlenecek.Gelecek haftadan itibaren başlayacak kampanyaya, 30 Eylül'e kadar projeden konut alan herkes başvurabilecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yaz ayındaki durgunluğu aşmak  için başlatacakları bu kampanya ile ilgili Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı Ortak Girişimi'nin icra kurulunda yeni karar alındığını ve daire tefrişi kampanyasının Türkiye'de bir ilk oluşturacağını söyledi.

Durbakayım, "Bahçeşehir'den ev alan her 10 kişiden biri çekilişle dairesinin tefrişini kazanacak. Bahçeşehir'deki örnek dairemizin dekorasyonu çok beğenildiğinden böyle bir ödül koymayı uygun gördük. Böylece 30 Eylül'e kadar daire alan herkes çekilişle dairesinin tefrişini de kazanma şansı yakalayacak. Tefriş kapsamında tüm salon ve oda mobilyalarına ek olarak Panasonic plazma TV, Gaggenau buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşyalar var" dedi.


Daha önceden daire alanların da bu kampanyaya dahil edileceğini anlatan Nazmi Durbakayım, tefrişli daire kazananların taşınırken yanında sadece perdesini, halısını ve vazosunu yanında getirmesinin yeterli olacağını söyledi. Mobilyaların rengine ise müşteriler karar verecek. Uphill Court Bahçeşehir'de inşaat şubat ayında başladı, yaz ayındaki durgunluğu fırsat gören müteahhit şirketler inşaatı hızlandırdı. Toplam 66,5 dönüm alan üzerine kurulan Uphill Court Bahçeşehir'de  356 adet 1+1 daire, 128 adet 2+1 daire, 84 adet 3+1 daire, 108 adet sıra villa ve 6 adet müstakil villa olacak. 2008 yılı mart ayında teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar, 1+1 dairelerde 144 bin YTL, 2+1 dairelerde 235 bin YTL, 3+1 dairelerde 316 bin YTL, sıra villalarda 375 bin YTL seviyesinden başlıyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız