Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok
Soyak'tan İzmir'e 300 milyon dolarlık yeni proje: 1500 daireden oluşan Soyak Mavişehir Panorama Projesi'ne start verildi.

Soyak, yeni projesini 26 ayda tamamlamayı planlıyor.

Proje hakkında dün düzenlenen basın toplantısında bilgi veren Soyak Genel Müdürü Emre Çamlıbel, 1500 konutluk Soyak Mavişehir Projesi'ne gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Soyak Mavişehir Panorama Projesi'ni devreye soktuklarını kaydetti.

Çamlıbel, 200 bin metrekarelik bir alan üzerinde 34 bloktan oluşacak Soyak Mavişehir Panorama'nın arsasını 3 yıl önce aldıklarını ve bu süre içinde çalışmaların neticesinde projenin oluştuğunu söyledi. Konutların 2008 sonunda teslim edileceği bilgisini veren Çamlıbel, projenin yatırım bedelinin 300 milyon dolar olduğunu ifade etti. Müşterilerine kredi imkânları konusunda da çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Çamlıbel, yüzde 40 peşin, 60 ay vade için yüzde 1,64 faiz oranı uygulandığını, bu çalışma için Garanti Bankası ile çalıştıklarını söyledi. Çamlıbel, "Bankalar bitmiş konutlara kredi veriyor.

Bizim yaptığımız anlaşmalar sonucunda inşaat halindeki konutlara da kredi imkânı sağladık. Garanti Bank, Finansbank, Türkiye Ekonomi Bankası ve Asya Finans'la çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu.  Yeni projeler yoldaUrla'da 200 dönümlük bir arsalarının bulunduğunu belirten Çamlıbel, "Yeni proje olarak 1.5 yıldır Urla'daki arazi konusunda çalışmalarımız sürüyor. İstanbul ve İzmir'in dışında da bazı illerde çalışmalarımız var. Antalya, Bursa, Gaziantep, Denizli ve Eskişehir. 500 ile bin dairelik projeler düşünüyoruz. Her bir proje için 100-150 milyon dolarlık yatırım bedelleri olacak. Ancak Antalya ve Bursa'da konut talebi daha fazla olduğu için buradaki çalışmalarımız İstanbul ve İzmir düzeyinde olacak" dedi.


1500 konuttan oluşan Soyak Mavişehir Panorama’da 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 68 metrekareden 154 metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler yer alıyor. Standart klima, kombi, ankastre beyaz eşyalı mutfak, çelik dış kapı, parke yer döşemeleriyle tasarlanan Panorama, yeşil alanları, alışveriş merkezleri, sosyal tesisleri ve altyapısı ile bir bütün olarak projelendirildi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız