Paylaş
TOKİ İstanbul Başakşehir Konutları Projesi

TOKİ Başakşehir Konutları

TOKİ İstanbul Başakşehir Konutları Projesi. İstanbul’un yıldızı Başakşehir’de, TOKİ tarafından tasarlanan Kayaşehir projesi için 399 konut ve 33 dükkanın TOKİ İstanbul Başakşehir Projesi İhalesi yapıldı. 12 Haziran 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen ihalede, altyapı ve çevre düzenleme işleri de dahil edilerek sonuca bağlandı. 171’i 2+1, 164’ü 3+1 ve 64’ü 4+1 planında inşa edilen bu projede, konut bloklarının önünü kesmemek adına kaydırılarak bir konumlandırma yapıldı.

Ticari alanlar için ekstradan aktif taşıt yolu ile ilişkilendirilen TOKİ İstanbul Başakşehir Projesi, cephe tasarımlarında da göz kamaştıran bir modern anlayışın hakimiyeti altında tutuldu. Bu sayede projede hem yetişkinler, hem de çocuklar için aktivite alanları oluşturuldu.

İstanbul Başakşehir Projesini Yakından Takip Edin!

Bu projede daire sahibi olmak, sizlere birçok olumlu etken sunacak. Projede çocuk parkları, spor sahaları, büyük bir meydan, peyzaj çalışmalarının aktif edildiği doğa alanları, fitness alanları gibi imkanlar bulunuyor.

Binalar cepheden kaplama tuğlaları ve ahşap görünümlü laminantlar ile desteklenmesinden dolayı, tam anlamıyla ileri teknolojiye uygun bir çalışma ürünü söz konusu oldu. TOKİ İstanbul Başakşehir Konutlarından daire sahibi olarak, siz de ihtişamı ve gösterişi aynı anda yaşayabilirsiniz. 2017 yılının en iyi projeleri arasında gösterilen bu konutlar, yaşam alanınızı tam anlamıyla donanımlı bir şekilde oluşturma fırsatını kişilere sunuyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız