Paylaş
Toki Kayseri Konutları Başvuruları

Toki Kayseri Konutları Başvuruları Kayseri’de orta ve alt gelir grubunu ilgilendiriyor. Türkiye’nin hemen hemen her ilinde bina inşa eden ve farklı gelir gruplarından insanların ev almasını sağlayan Toki, Kayseri’de yeni projeler ile yoluna devam ediyor. Kentin nispeten biraz dışında yapılacak olan ve geniş bir arazi üzerinde inşa edilecek olan konutlara, büyük bir ilgi söz konusu.

Gelir grubu olarak orta ve alt sınıfta yer alanlara yönelik olan projede, farklı tarzlarda inşa edilmiş konutlar yer alacak. Toki Kayseri konutları başvuruları ilgili yerlerden yapılabilecek.

Toki Kayseri Konutları Başvuruları Başladı

Başbakanlığa bağlı olarak resmi bir şekilde konut inşa eden TOKİ, Kayseri’de yapmış olduğu projelere bir yenisini daha ekliyor.  Son derece nezih bir bölgede inşa edilecek olan yapılara şimdiden birçok insan başvurdu. Buna göre başvuru şartları da belli oldu. Bu konutlardan satın almak isteyen kişilerin en az 25 yaşında olması gerekiyor. Ayrıca projenin inşa edileceği yerde en az 1 yıldan beri ikamet etmesi de lazım. Bu durumun da belgeli bir şekilde yetkili olan kurumlara sunulması gerekiyor.

Toki Kayseri Konutları Başvuruları

Emekli ve engelli olan vatandaşlar da projeye başvurabiliyorlar. Emekli olan kişilerin durumlarını belgelemeleri gerekiyor. Bu noktada SGK aracılığı ile alınacak olan yazı çok büyük bir önem taşıyor. Emeklilik kimlik kartı sahipleri ise bu belgeye ihtiyaç duymadan işlemlerini kolay bir biçimde yapabiliyorlar. Engelli vatandaşlarımızın ise bu durum ile alakalı olarak tam teşekkülü bir hastaneye gitmeleri ve bu hastaneden engelli olduklarına dair bir belge almaları şart.

Toki Kayseri Konutları Projesi

Toki Kayseri Konutları Başvuruları ile projeden ev sahibi olmak isteyen kişiler; 2+1 ve 3+1 evlerden gelirlerine uygun olanları seçebilecekler. Ödeme koşulları ve şartları ise değişiyor. Buna göre belirlenmiş olan bir peşinat üzerinden satışlar yapılıyor. Bu peşinatı yatıran kişiler, daha sonra seçmiş oldukları konut türüne göre aylık olarak ödeme yapıyorlar. Ödeme süresi ise isteğe göre uzayabiliyor. Bu noktada vade süresini belirlemek mümkün oluyor. Konutların inşa edildiği yerlerde, birçok değişik ihtiyacın karşılanması için çarşı, park ve mescit gibi yapıların da inşa edileceği açıklandı.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız