Paylaş
TOKİ Edirne Konutları Projesi

TOKİ Edirne Projesi Konutları

TOKİ Edirne Projesi 24 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında beğeniye sunuldu. Toplamda 137 konutun ihalesinin yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işlerine de yer verilecek. Toplamda 97’si 2+1, 40’ı ise 3+1 olarak tasarlanan, yüksekliği de zemin + 3 olan daireler, Trakya bölgesinin en ideal alanlarında yaşam alanı sahibi olmak isteyenlere esnek ödeme planlarıyla sunuluyor.

Projede yerleşim alanı ve sosyal çevre imkanlarına da yer veren TOKİ, böylelikle sizlere ‘nitelikli bir yaşam alanı’ oluşturma konusunda en doğru dokunuşları yapıyor. Cephe tasarımları için yörenin geleneksel konutlarından esinlenen TOKİ Edirne konutları, mimari cephe çalışmalarını en modernize şekilde ele almış durumda. Bina cephelerinde taş kaplamaların ve ahşap görünümlü cephe kaplamalarının yoğunlukta yer verildiği bu alanlar, Türk evini yansıtan çıkmalar, cumbalar, payandalar ve sövelerin kullanılmasıyla çok daha ideal bir alan olarak görülüyor!

TOKİ Edirne Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Edirne Konutları Fotoğrafları

Edirne’nin Doğası ve İklimi ile İç İçe

TOKİ Edirne projesine dahil olarak bu bölgenin öne çıkan iklimi ile iç içe olabileceksiniz. Denize çok yakın konumu ile bilinen bu proje, aynı zamanda geniş yaşam alanları ve ortak aktivite bölgelerini de kendi içerisinde barındırıyor. Proje sakinlerinin tam anlamıyla kaliteli bir yaşamı ele almasına yardımcı oluyor. Siz de bu alanda bir daire sahibi olmak ve kolay ödeme planlarıyla yaşam alanınızı değerlendirmek istiyorsanız iletişim kurabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız