Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Türk Hava Kurumu’nun Net Holding’ten olaylı bir şekilde geri aldığı Tayyare Apartmanları yoluna Crowne Plaza Old City olarak devam edecek.
Net döneminde Merit Antique adı altında işletilen oteli yılda 3 milyon dolardan 20 yıllığına kiralayan Naz Giyim, Crowne Plaza ile anlaştı. 2006 sonunda hizmete girecek Laleli’nin yeni beş yıldızlı otelinin restorasyonu için Nez Giyim’in patronu Ahmet Vahap Tunç yaklaşık 15 milyon dolar harcayacak. Uzun süre Conrad’da üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra Naz Giyim’in ilk ve tek oteline genel müdür olarak getirilen Güniz Atıs, oteli teslim aldıklarında oldukça yıpranmış bulduklarını belirterek, "Bütün içi yeniden yapılıyor. Dış cephe yine aynı olarak kalacak. Daha önce 270 oda olan otelde bazı odaları birleştiriyoruz. Tamamlandığında 230 oda olacak" dedi.

LALELİ’YE 5 YILDIZ
Otelin bulunduğu Laleli bölgesinin kendileri için ‘bir handikap’ oluşturup, oluşturmadığını sorduğumuzda ise Atıs, "Tarihi yarımadaya yakın olması büyük bir avantaj aslında. Laleli ile ilgili önyargımız ise kesinlikle yok. Beş yıldızlı bir otel olarak bölgeye bu kaliteyi de getireceğimize inanıyoruz" yanıtını verdi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız