Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Sinpaş’ın yeni projesi Avangarden, Avrupa başkentlerini Türkiye’ye taşıyor. Üç farklı konut konseptinin sunulduğu proje, Kasım 2007’de tamamlanıyor.


Sinpaş’ın Çekmeköy’deki beşinci projesi Avangarden, Amsterdam Yalıları, Londra Tower ve Paris Residence adları altında üç farklı konseptten oluşuyor. 60 dönümlük bir alan üzerinde inşa edilen proje, mimari yapısıyla farklılık yakalamak istiyor. Avangarden, Çamlıca-Şile otoyoluna paralel olarak Ikea ve Carrefour’a 5 dakika uzaklıkta.

Üç farklı konseptte konut
Toplam 56 konuttan oluşan Amsterdam Yalıları, Bahçe Yalılar ve Teras Yalılar olmak üzere iki kısma ayrılıyor. Yapay olarak oluşturulacak göletin yanına inşa edilecek yalılar, özel havuz ve bahçelere sahip olacak. Amsterdam Yalıları’nda çok amaçlı kullanılabilen sürpriz katlarında hizmetli evi, iki araçlık kapalı otopark, çamaşırlık ve depo gibi alternatif mekanlar oluşturuluyor. Yalılarda konutlar 250 ve 303 metrekare arasında değişirken fiyatlar da 363 ve 407 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Kulede panoromik manzara
Projenin ikinci konseptini oluşturan Londra Tower 26 kattan meydana geliyor. Londra Tower’da bahçe dubleksi de dahil olmak üzere 3 farklı tipte 25 ev yer alıyor. 107 metre yüksekliğindeki bu kulede rezidans hizmeti anlayışı hüküm sürüyor. İçerisinde kapalı havuzun bulunacağı bahçe dublekslerinde bu kısmın terasla birleştiği yerde de wellness ve hobi bölümü var. Kreş, lobi, kuru temizleme, posta gibi hizmetlerin verileceği Londra Tower’ın çatısında London Eye Restaurant-Cafe bulunacak. Londra Tower’da 250 metrekarelik dairelerin fiyatları 363- 376 bin dolar arasında değişirken, bahçe dubleksleri ise 303 metrekare büyüklüğünde ve 407 bin dolar değerinde. Her katta tek daire mantığı ile inşa edilecek olan kulenin çatısındaki restoranda 180 derecelik panaromik manzara eşliğinde yemek yemek mümkün olacak.

Dev bahçe teraslar
Projenin üçüncü konsepti olan Paris Residence’da normal kat, bahçe kat ve çatı katlar bulunacak. Bahçe katlarında ve çatı katlarında havuz yer alacak. Penthouse’larda havuzlu açık çatı teras yaşamı sağlanacak ve normal katlarda da yardımcı odası yer alacak. Paris Residence’da 176 ve 193 metrekarelik daireler 269 ve 292 bin dolara, 457 metrekarelik daireler ise 448 bin dolara satılacak.

Aydınlatma ‘akıllı’ olacak
Tüm mekanlarda kablosuz internet erişiminin sağlanacağı Avangarden’da 24 saat boyunca izlenen kameralı güvenlik sistemi kurulacak. Görüntülü diafon sistemi ile gelen misafirler kontrollü kabul edilecek ve site girişi, apartman girişi, çocuk parkı, tenis kortu ile gölet çevresi de izlenebilecek. A Club, Adrenalin Campus, Techno Comfort isimli sosyal donatı alanları, restoranı ve kafesi ile çeşitli spor olanakları ve hobi mekanları da sunan Avangarden’ın yüzde 60’lık bölümü satıldı. Projenin, Kasım 2007’de tamamlanması bekleniyor.

HABER – SABAH

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız