Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Avrupa Konutları, sosyal tesislerinin tanıtımını TOKİ Başkanı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı ile tüm daire sahiplerine verdiği davetle yaptı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve daire sahiplerinin katıldığı davet, sitede yaşayanların buluşma merkezi olacak Club House binasında yapıldı.

Davette, Özsaya-Güner ortak girişimi İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ev sahiplerine erken teslim müjdesi verdi. Çetinsaya, "Konutların anahtarlarını 1 Kasım tarihinde alacaksınız" dedi. Avrupa Konutları'nın sosyal tesisleri, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness center, squash salonu, aerobik salonu, sauna, buhar ve dinlenme odaları, şok duşları, basketbol, futbol sahası, tenis kortu, halı saha gibi spor ve sağlık etkinliklerinin yanı sıra; kuaför, market, cafe pastane gibi ünitelerin de içinde yer aldığı bir alan.

Avrupa Konutları Club House binası, her türlü sosyal ihtiyacı karşılayacak tarzda tasarlanmış.

Yüzde 87 yeşil alan
Halkalı Küçükçekmece'de Atakent 1. Etap'ın karşısına inşa edilen Avrupa Konutları'nda Nisan 2007 olarak açıklanan teslim tarihi 4 ay öne alınarak Kasım 2006 olarak belirlendi.
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kaynak Geliştirme Uygulamaları kapsamında yer alan ve Özsaya İnşaat ile Gün-Er İnşaat Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Avrupa Konutları'nda 20 blokta toplam 1368 daire bulunuyor.
 
Ağaçlarla ve yeşilliklerle kaplı yüzde 87'lik yeşil alanıyla dikkat çeken sitede, binalar 10-16 kat arasında, büyüklükleri 71 metrekare ile 167 metrekare arasında değişiyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız