Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok
Mimarsinan gecesinden görünümBahçeşehir’e alternatif olan Mimarsinan’da pekçok yeni proje start aldı. Emay İnşaat’ın projesi KentPlus’tan daire almak isteyenler, manzarayı görmek için satış ofisine gece geliyor.

Emlak Bankası’nın 1990’larda Mimarsinan’da başlattığı konut atağının ikinci hamlesi, TOKİ-Emay İnşaat işbirliğiyle 2005 sonunda start aldı. Batı Ataşehir’de 2 bin 44 konutluk KentPlus projesiyle gündeme gelen ve satışa çıkardığı 1600 konutun tamamını 1 ay içinde satarak rekor kıran Emay İnşaat, ikinci TOKİ projesini Emlakbank’ın Sinanoba’da yaptırdığı villaların önünde gerçekleştiriyor.


ÖNCE PEYZAJ

Toplam 19 blokta 660 daireden oluşacak KentPlus Mimar Sinan, yüksek kaliteyi ucuz fiyata sunarak, en yakın komşusu olan Bahçeşehir’e alternatif oluşturuyor. Bölgede ayrıca Ekşioğlu, Çarmıklı ve Keleş-Beyaz& Yazıcıoğlu şirketlerinin projeleri de sırada bekliyor. Mimar Erol Kuzubaşıoğlu imzasını taşıyon,
zemin etüdleri Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Güler tarafından onaylanan proje, tünel kalıp teknolojisi kullanılarak yapılıyor. Proje ayrıca konutlar yükselmeden peyzaj çalışmalarının başlamasıyla da ilgi çekiyor. Bodrum Sera Çiçekçilik’in Peyzaj Mimarları Selahattin Bacaksız, Funda Özer ve Ebru Orhan’ın yeşillendirdiği projede, Mısır’dan gelen hurma ağaçları kullanılıyor.

Projenin inşaat ve satışı 2005’in son ayında başladı. 100 milyon dolar satış potansiyeline sahip KentPlus Mimar Sinan’da, her talebe göre farklı büyüklükte ve deniz manzaralı daire seçenekleri sunuluyor. Projede, 120 adet 1+1, 60 adet 2+1, 160 adet 4+1 ve 320 adet 3+1 daire yer alacak. Proje içindeki alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, cafe-restaurant gibi alanlar, KentPlus Mimar Sinanlılar’ın yanı sıra çevrenin ihtiyacını da karşılayacak şekilde planlandı. Kent- Plus Mimar Sinan’da dairelerin tahmini metrekare fiyatlarının 1.000-1.100 dolar arasındayken, 20 yıla kadar banka kredisi kullanma imkanı sunulacak.

ULAŞIM SORUNU YOK
Ataköy’e 30 kilometre uzaklıktaki Mimarsinan, hızla gelişen ulaşım olanaklarıyla da tercih ediliyor. Karayolu ulaşımının önümüzdeki aylarda tren ağıyla gelişeceği bölge deniz ulaşımına da elverişli bir konumda. Mimarsinan’da 1 yıl içinde deniz otobüsleri aracılığıyla deniz ulşamının da başlaması planlanıyor.

MANZARA İÇİN GECE GELİYORLAR
KentPlus Mimaroba’nın inşaat teknolojisi, peyzajı ve İtalyan mutfağı yanında gece ışık seline bakan manzarası da ilgi çekiyor. Bu yüzden müşteriler, satış ofisinden evi gün battıktan sonra görmeyi talep ediyor. Özellikle 9 günlük bayram tatilinde, İstanbullular’ın projeyi görmek için daha rahat zaman ayırabileceklerini göz önünde bulunduran şirket yetkilileri, bayram boyunca satış ofisini açık tutacak. Telefon: 212 444 2001
Mimarsinan gesinden manzaralarProjenin künyesi
Yer:
Sinanoba-Mimaroba arası
Firma: Emay İnşaat
Büyüklük: 42 bin m2
Konut sayısı: 660 daire
Konut büyüklüğü: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
Fiyat: 1000-1100 dolar (m2)
Telefon: 212 444 2001
 

HABER – SABAH

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız