Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok
Beylikdüzü’nde yapımına başlanan 858 konutluk Palmiye Konakları, metrekaresi 900-1000 dolardan satışa çıkacak. Mus-Can İnşaat’ın konut projesi bu hafta satışa çıkıyor.


Son dönemde yeni konut projeleriyle yeniden 1990’lardaki canlılığına kavuşan Beylikdüzü’nde lüks konut projeleri de yapılmaya başlandı. Bunlardan biri de Muscan İnşaat tarafından önümüzdeki günlerde satışa çıkıyor. Mus Can İnşaat, Beylikdüzü’nde geçtiğimiz yıl yapımına başlayıp kısa sürede satışını tamamladığı 196 dairelik Palmiye Evleri’nden sonra şimdi de 858 dairelik lüks konut projesi Palmiye Konakları’na start veriyor. Radye temel ve tünel kalıp sistemiyle yapılacak projenin en önemli özelliği tüm dairelerin deniz görüyor olması.

Şimdiden hurma ağaçlarının dikilip özel bir seranın oluşturulduğu projede, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş alanları, alışveriş merkezi gibi sosyal alanlar var. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak konutlarda metrekare fiyatı 900-1000 dolar aralığında olacak. Projede daireler 24 ay içinde teslim edilecek. Proje, her katta 6 dairenin
olduğu 3 blok ve her katta 4 dairenin olduğu 12 bloktan oluşuyor. Palmiye radye temel ve tümel kalıp sistemi ile yapıldığı için, depreme karşı güvenli olacak. Projenin, daha çok orta sınıf konutların olduğu bölgede birikmiş lüks konut talebine de cevap vereceğini belirten Muscan İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Gülser Güngör, şunları söyledi:

ŞİMDİDEN SERA KURULDU

"Palmiye Konutları’nda gördük ki bölgede nitelikli, sosyal alanlı projelere büyük talep var. Bu projemizde ise özel peyzaj uygulamalarıyla fark yarattık. Şimdiden palmiyeler dikildi ve özel sera kuruldu. Seradaki bitkiler bloklar yükseldiğinde yerlerine dikilecek. Ve sitede yaşam başladığında, ağaçlar da yükselmiş olacak. Ayrıca en alt kattaki daireler de dahil olmak üzere tüm katlardan deniz görülecek. Bu proje Beylikdüzü’nün en iddialı konut projesi olacak."

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız