Paylaş
Toki Nevsehir Avanos Kura Heyecanı

Toki Nevşehir Avanos Kura çekimi yapıldı. Yurt çapında inşa ettiği binalar ile ev sahibi olmayan kişilere avantaj sağlamaya devam ediyor. Nevşehir Avanos’ta kura heyecanı, bunun en güzel örneklerinden birisi olarak dikkatlerden kaçmadı. Tarihi ve turistik ilçelerden birisi olan Avanos ilçesinin Aydın Mahallesi’nde yapılan tam 324 konutun kimlerin olduğu belirlendi.

Bunun için Avanos Belediyesi’nin Toplantı Salonunda son derece heyecanlı anlara sahne olan bir kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde, başvuru yapan kişiler de hazır bulundur. Noter eşliğinde yapılan bu kura çekimi sonrasında, ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Toki Nevşehir Avanos Kura Çekilen Proje Özellikleri

Farklı ihtiyaçlara göre düzenlenen ve inşa edilen konutlarda, birçok değişik opsiyonun olduğu gözlerden kaçmadı. Buna göre konutların özellikleri şu şekilde dikkat çekti;

  • Toplamda 324 adet konut inşa edildi.
  • Bu konutlardan 226 tanesi, 2+1 daire şeklinde yapıldı.
  • 98 konut ise 3+1 evlerden oluştu.

Toki Nevşehir Avanos Konutlarında Şartlar

Daire sayısına göre Toki tarafından bir ödeme planı belirlendi. 2+1 evlerin ödeme planına bakıldığı zaman 402 TL tutarında bir aylık taksit tutarının olduğunu görüyoruz. Bunun yanı sıra peşinat ise yüzde 12, 15 ve 20 şeklinde yer aldı. Vade süresi ise son derece geniş tutuldu. Minimum vade süresi 180 ay.

Bunun yanı sıra 216 ya da 240 aylık seçenekler de dikkat çekiyor. 3+1 dairelerde ise daha farklı rakamlar karşımıza çıkıyor. Bu dairelerin aylık ödemesi 932 TL. Bu meblağ, peşinat ve vade tutarına göre değişebiliyor. Nevşehir Avanos’ta kura heyecanı yaşayan 3+1 daire sahipleri; yüzde 10, 15 ya da yüzde 20 peşinat ile tapu sahibi olabiliyorlar. Vade için ise 120, 156 ve 180 ay opsiyonları söz konusu.

Volkanik Tüf Tercih Edildi

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Avanos’ta inşa edilen konutlarda, bölgenin özelliklerine göre bir tarz belirlendi. Buna göre konutların hepsinde volkanik doğal tüf taşı tercih edildi. Bina girişlerinde yer alan kemer formların şık olmasına özen gösterildi. Proje içinde bir de ticaret merkezi bulunuyor. Toki Nevşehir Avanos kura heyecanı, hak sahiplerinin belli olması ile yerini yeni bir heyecana bıraktı.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız