Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Mortgage Bankası’nda Yazmak

Mortgage Bankası’nda birikiminizi paylaşabilir, profesyonel faaliyetlerinize katkıda bulunabilirsiniz. Dilerseniz buradaki yazılarınız ile kariyerinizi de güçlendirebilirsiniz. Mortgage Bankası sitesi kendi alanında bir kaynak olarak kabul edilir ve akademik dergiler de dahil olmak üzere mortgagebankasi.com sitesi ve yazarlarından mortgage, konut, kredi başlıklarında yararlanılır.

Mortgage Bankası’nda yazma fırsatından farklı şekillerde yararlanabilirsiniz. Yayın ekibinde yer almak için düzenli olarak makaleler yazabilir, haber ve mülakatlar yapabilir, forum alanlarından birinde sorumluluk alabilir, bu şekilde sektörel kimliğinizi de geliştirebilirsiniz. Mortgage Bankası’nın yayın çerçevesi Konut Kredileri (Yurtiçi ve Yurtdışı Mortgage), Konut Projeleri, Ekonomi, Sektörel Şirket Haberleri, Dünya Ekonomisi, Bankalar gibi başlıklardan ve forum alanlarında soru-cevap kısımlarından oluşur.

Nasıl Yazılır

İçeriklerin yazımı, Türkçe kullanımına ve Mortgage Bankası içerik karakterine uygun(*) bazı kriterlere dayanır. Her içerik isminiz ya da mahlas ile yayınlanır. İçeriğinizin sonunda imza olarak web bağlantısı ya da e-posta bağlantısı(**) içeren isminiz ve ünvanınız yer alabilir. Bu alanda ticari kimliğe dair geniş detaylarınız ya da reklam niteliğindeki bilgiler yer almaz. Yalnızca isminize veya ünvanınıza bir web adresi (ticari adresiniz olabilir) ya da e-posta adresi bağlanabilir. İçerikler özgün ve Mortgage Bankası’nda yayınlanmak üzere yazılıdır. Kopyalanmış içerik kullanılmaz.

Gönderim ve Yayınlanma

Mortgage Bankası yazarlığı için size oluşturulan hesap üzerinden içeriğinizi gireceğiniz bir kanal açılır. Bu kanaldan dilediğiniz zaman ilgili kategorilere ya da varsa size köşe yazarlığı olarak ayrılmış alana içerik girmeniz mümkün olur. İçerikler gönderildikten sonra Mortgage Bankası İçerik Yönetimi tarafından kontrol edilerek yayınlanır. Bu aşamada, bildirilen kriterlere uygun olmayan görsel düzenlemeler (yazı sitilleri, resimler, imzalar, dış bağlantılar gibi) yeniden düzenlenebilir, ancak içerik metnine müdahale edilmez. Bildirilen kriterlere uymayan içerik metinleri ise yayınlanmaz ve bu durum içerik yazarına bildirilir.

İçerik Hakları

Bir içerik gönderimi ile birlikte, gönderilen içerik hakları, yazarı saklı kalmak ve doğrudan ticari amaçla kullanılmamak koşulu ile Mortgage Bankası’na devredilmiştir. Mortgage Bankası bu içeriği Mortgage Bankası’nın ana ve bağlı sitelerinde yayınlayabilir, yayından kaldırabilir ve daha sonra yeniden yayınlayabilir. Bu içerik üçüncü şahılar ve yayın organlarına satılmaz, maddi kazanç gayesi ile hakları paylaşılmaz ya da başkasına devredilmez. İçeriğin tüm haklarını üzerinde bulunduran Mortgage Bankası için bu başlık prensip amaçlı olup, farklı şekillerde uygulama tasarrufu mortgagebankasi.com’dadır.

Kategori Editörlüğü/Sorumluluğu

Forum alanlarında ilgili olduğunuz bir kategori için sorumluluk başvurunuz kabul edildiğinde, yetkinizin tanımlandığı alanlarda gelen soruları sorumlu danışman olarak cevaplayabilirsiniz. Sorumlu danışmanlık, ilgili alana atfen çeşitli etiketler (Emlak Danışmanı, Ekonomi Danışmanı, Mortgage Danışmanı, Hukuk Danışmanı gibi) ile gözükebilir. Etki alanınızda bulunan ve gerekli gördüğünüz başlıklar üzerinde yönetsel bazı yetkilerinizi kullanabilirsiniz. Forum alanlarında izin verilen ölçüde imza kısımlarını ticari profiliniz de dahil olmak üzere kullanabilirsiniz.

Kategori Editörlüğünde ise bir kategorinin aktif yönetimini içerir ve bağlı editörler vasıtasıyla o kategorinin yayını gerçekleştirilir.

Kazançlar

Mortgage Bankası web yayını gayri ticari bir yayın olup, içerik yazarlığı ve diğer görev paylaşımları sebebiyle herhangi bir maddî kazanç vaadinde yahut kazanç paylaşımı taahhütünde bulunulmaz. Mortgage Bankası’nda yazar olmak ve/veya yayının herhangi bir noktasında katkı sağlayanlardan olmak, size ancak faaliyetiniz çerçevesinde deneyim, tanınırlık ve profiliniz vasıtasıyla ticari meşguliyetinize dolaylı katkı sağlayabilecek etkiler içerir. Bu konuda yazarlar veya Mortgage Bankası tarafından başkaca bir hak talep edilmesi söz konusu değildir.

Kabul ve Red

Mortgage Bankası, gönderimi yapılan içeriğin yayınlanması ya da yayınlanmaması, yazarlığın başlangıç ya da sonlandırılması gibi herhangi bir konuda size bir taahhütte bulunmaz. Yazılarınız uygun görülmediğinde sebebi ile birlikte size bildirilirken, yetersizlik kanısı oluştuğunda yazar hesabınız üye konumuna geri alınabilir. Aynı şekilde yazar da dilediği zaman Mortgage Bankası’ndaki faaliyetine son verdiğini beyan ederek bu faaaliyetlerden ayrılabilir. Ancak içeriğin tasarrufu Mortgage Bankası’ndadır.

 

* İçerik yazım kuralları size detaylı olarak bildirilecektir.
**Belirli bir süre sonra ve süreklilik konusunda olumlu kanıya varıldığında dilerseniz editör olarak isminiz [at] mortgagebankasi.com şeklinde bir e-posta adresine ve site üzerinde bir iletişim sayfasına sahip olabilirsiniz. Düzenli olarak faaliyette bulunanlara ayrıca künye sayfasındaki editörler alanında yer verilir.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız