Paylaş
TOKİ Kayseri Yahyalı Konutları Projesi

TOKİ Kayseri Yahyalı Konutları

TOKİ tarafından Kayseri Yahyalı ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesine ‘Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’ adı altında bağışlanacak 186 konutun ihalesi 11 Temmuz Salı günü sonuçlandı. Proje için bölgede mescit, büfe ve altyapı / çevre düzenlemelerine de yer verilecek. Zemin + 3 kat olarak tasarlanan TOKİ Kayseri Yahyalı konutları, 78’i 2+1, 108’i ise 3+1 olarak planlandı.

Çarpık yapılaşma bulunan ve yeterli sosyal alanı barındırmayan bu konumda, artık hak sahiplerine nitelikli olarak bir yaşam alanı sağlanacak. Proje alanı bitişiğinde yer alan belediye mülkiyetinin boş alanlarına da konut yapılacak. Dışarıda kalan kişiler için ekstradan yaşam alanları oluşturulacak. Bu sayede TOKİ Kayseri Yahyalı projesine dahil olarak, ödeme planlarını esnekçe barındıran bir proje kapsamında daire sahibi olabileceksiniz.

TOKİ Kayseri Yahyalı Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Kayseri Yahyalı Konutları Fotoğrafları

TOKİ Şehrin Mimarisini Ayağınıza Getiriyor

TOKİ Kayseri Yahyalı projesi, şehrin kendi kültürünü ve değerlerini ön plana çıkartan bir yaşam alanı oluşturmaya yönelik çalışmalar ile tasarlanıyor. Özellikle yatay mimari anlayışa göre şekillendirilen bu projede, mimarinin modernize edilerek sunulduğu bir alan öne çıkıyor. Buna istinaden bina cephelerinde yörenin geleneklerini barındıran taş kaplamalar, söveler ve pencerelerin (dekoratif) şekilde tasarlanması sağlanacak. TOKİ konutlarından daire sahibi olmak isteyen Kayserililer, hemen cazip fiyatlar ve ödeme planlarına dahil olarak, ileri teknolojiyle tasarlanmış ve akıllı ev sistemini içerisinde barındıran bu konutlardan birisine sahip olabilirler.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız