Paylaş
Toki Erzincan Üzümlü Konutları Projesi

Toki Erzincan Üzümlü Konutları, TOKİ’nin tarım köy projelerinden biri olarak ön plana çıkıyor. TOKİ tarafından ele alınan bir diğer Erzincan projesi Üzümlü ilçesi, Altınbaşak Beldesine inşa edilecek 363 tarım köy konutunun ihalesi, 2018 Eylül’de yapılan bir diğer ihaleydi.

Toki Erzincan Üzümlü Konutları Özellikleri

Alanında ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerine de yer veren bu proje, konutları müstakil tek katlı olarak tasarlıyor. 210’u 2+1, 153’ü ise 3+1 planında inşa edilen TOKİ Erzincan Üzümlü projesi, her konut için geniş bir bahçe alanı ayırıyor.

Aynı zamanda geleneksel mimari modernize yapılarını da ön planda barındıran TOKİ Erzincan Üzümlü konutları, konutlarda yörenin mimari yapısına saygı duyarak, taş ve ahşap görünümlü cephe işlemlerini de gerçekleştirdi. Bu sayede çok daha özelleştirilmiş ve öne çıkan bir mimari alandan faydalanabilme olanakları söz konusu oldu.

Erzincan Üzümlü’de Toki Konutları

TOKİ Erzincan Üzümlü projesi ihalesine dahil olacak kişiler, her ev için özel açılmış bahçe alanları ile ‘tarım köy’ projesini tam maksadı ile ele alma şanslarına sahip olacak. Bu neticeye göre yüzlerce kişi, TOKİ’nin kura seçimlerine dahil olmak ve aynı zamanda konut sahibi olabilme hayallerine ulaşmak adına bölgenin tamamlanmasını bekliyor.

Her geçen gün daha fazla kişi tarafından ilgi çeken ve kalitesini öne çıkartan bu proje, anahtar teslim yapıyor. TOKİ’nin öne çıkan bu projesi, Türkiye’de her geçen gün yaygınlaşarak farklı il ve ilçelerde sağlanıyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız