Paylaş
TOKİ Sivas Altınyayla Konutları

TOKİ Sivas Altınyayla Konutları

TOKİ’nin bu sezon en çok konuşulan projelerinden bir tanesi olan Sivas Altınyayla ilçesine inşa edilecek 82 konutluk projenin ihalesi gerçekleşti. 3 Ağustos tarihi itibariyle gerçekleştirilen TOKİ Sivas Altınyayla projesi ihalesi, ticari merkezleri, altyapı ve çevre düzenleme işlerini de kendi kapsamında barındırıyor.

Yüksekliği zemin + 3 kat olarak ele alınan tüm konutlar 2+1 şeklinde inşa edilecek. Projede bölgenin modern yapısını ele alan ve aynı zamanda geleneklere saygı duyulan figürler yoğunlukta kullanıldı. Konutların yanı sıra kişilere sosyal aktivite alanları, ticari birimleri, peyzaj alanları, yürüyüş alanları, çocuklar için özel aktivite alanları gibi birçok hizmette sunuluyor. Bir yerleşim merkezi oluşturmak ve TOKİ Sivas Altınyayla projesi ile yaşam alanını baştan şekillendirmek isteyenler, esnek ödeme planları ile bu alanda daire sahibi olabilirler.

TOKİ Sivas Altınyayla Konutları Fotoğrafları

TOKİ Sivas Altınyayla Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Sivas’ta Fark Oluşturuyor!

TOKİ Sivas Altınyayla konutlarında daire sahibi olarak yaşamınızı standarttan, çok daha lükse çekme fırsatlarına sahip olabileceksiniz. bölgenin öne çıkan ve dikkat çeken bu konutları, 82 konutluk bir alan olmasına rağmen geniş arazisiyle kişilere sosyal aktivitelerini gerçekleştirme şansları sunuyor. Siz de hemen bu alanda daireler satın almak ve hayalini kurduğunuz daireye en kısa sürede ulaşabilmek adına seçiminizi yapın. Sivas’ın merkezi konumunu kapsayan Altınyayla ilçesi, yaşamınızı en ideal şekilde ele almanız konusunda önemli bir yer edinen proje olarak görülmektedir.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız