Paylaş
Trabzon Beşikdüzü Konutları Projesi Nerede, Nasıl?

Toki Trabzon Beşikdüzü projesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek. Proede 141 konut ve 51 dükkanın bulunuyor.

Projede konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işlerine de yer veriliyor. 33’ü 2+1, 108’i ise 3+1 olarak tasarlanan daireler, birleşik 4 bloktan oluşuyor. Beşikdüzü projesinde zemin katları iş yeri olarak sunulacak.

Toki Trabzon Beşikdüzü Konutları Özellikleri

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi çerçevesinde hayata geçirilecek olan projede, öncelik olarak eski mülk sahiplerine yer veriliyor. TOKİ Trabzon Beşikdüzü konutlarında daire sahibi olarak doğa ile iç içe yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz. TOKİ’nin bu sezon ses getiren Beşikdüzü projesinde modern mimari yapısı öne çıkıyor.

Toki Trabzon Beişikdüzü Konut Projesi Daire Örneği

Toki Trabzon Beşikdüzü Daireleri

Modern mimari tarzını koruyan ve projede cephe tasarımları ile dikkat çeken bu önemli proje, TOKİ Trabzon Beşikdüzü projesi ihalesiyle beraber 4 blok arasında kalan avlu, iş yeri, spor alanları, yetişkin ve çocuk parkları, peyzaj alanları ile donatılacak.

Yaşamınızı çok daha ideal bir şekilde sürdürmeniz ve aynı zamanda öne çıkan bir ortamdan faydalanabilmeniz konusunda hemen bu projeye göz atabilirsiniz. TOKİ’nin cazip fiyat ve kişilere özel ödeme seçenekleriyle hayata geçirdiği bu özel proje, yüzlerce kişinin hayallerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız