Paylaş
Toki Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Konutları Projesi

Toki Ankara Sincan Konutları, Ankara’nın Sincan bölgesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan 541 konuttan oluşuyor. Projenin ihalesi geçtiğimiz Eylül ayında yapılmıştı.

2 adet ticaret merkezi, mescit, İmam Hatip Lisesi ve altyapı çevre düzenleme işlerine de yer verilecek olan TOKİ Ankara Sincan Projesi, toplam 3 bölge olarak bu alanın çalışmalarına devam ediyor

Toki Ankara Sincan Konutları Daire Özellikleri

Yükseklikleri zemin + 4, 5, 6, 7, 8 olan konutlar, 2+1, 3+1, 4+1 planında tasarlandı. Konut cephelerinde ki modern mimari çizgileri ön plana çıkartan proje, konut ve sosyal alanlarda çağdaş bir yaşam alanı kurma konusunda dikkat çekiyor. TOKİ Ankara Sincan konutlarında bir yaşam alanı sahibi olmak ve mahalle konseptini koruyan ayrıcalıklardan faydalanabilmek adına başvurulara dahil olabilirsiniz.

Toki Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi Konutları

TOKİ Ankara Sincan Projesi Bölgeye Değer Katacak

TOKİ Ankara Sincan projesi ihalesine dahil olan yüzlerce vatandaş, merkezi konumu ve muhteşem ortak kullanım alanları ile dikkat çeken bir projede daire sahibi olabilmek adına yoğun araştırmalar yapıyor. Kullanım alanları bakımından dikkat çeken ve her yaş arası kitleye hitap eden alanlar oluşturan bu yaşam merkezi, devasa boyutları ve büyük bir yaşam alanı kurma hususunda öne çıkan tasarımları ile göz doldurmaktadır. Siz de hemen TOKİ projesinin bu yıl ses getirecek Sincan çalışmasına göz atabilir, 541 konutun yanı sıra 2. Ve 3. Etap olarak tasarlanacak olan yeni bölgelerde daire sahibi olabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız