Paylaş

Toki İstanbul Maltepe Konutları Projesi, İstanbul’un kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Başıbüyük mahallesine özel olarak tasarlandı. 305 konutun inşa edileceği proje geçtiğimiz yıl Eylül ayında ihaleye çıktı.

Toki İstanbul Maltepe Konutları Özellikleri

TOKİ İstanbul Maltepe projesinde daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar, 14 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında 305 farklı konutun çalışmalarını öne çıkarttı. Proje kapsamında zemin + 3, 4, 5 olan konutların 183’ü 2+1, 122’si ise 3+1 planında inşa ediliyor.

Toki İstanbul Maltepe Kentsel Dönüşüm Konutları

İstanbul Maltepe, Başıbüyük Mahallesi kentsel dönüşüm projesi, TOKİ ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Maltepe Belediyesi arasında imzalanan anlaşma ile hayata geçirildi.

Projede riskli 935 yapıda ve 2172 bağımsız bölümün ele alındığı bu alan, 1. Etapta 300 konut yapmayı başararak sahiplerine sunum ortamı yarattı. Aynı zamanda hak sahiplerine, konut teslimine kadar TOKİ tarafından aylık kira yardımı sağlandı. TOKİ İstanbul Maltepe konutları, dönüşüm uygulanarak nitelikli bir sosyal yaşam alanı oluşturmayı da ihmal etmedi.

Toki İstanbul Maltepe Konutlarında Daireler

TOKİ İstanbul Maltepe projesi ihalesi kapsamında daire sahibi olan vatandaşlar, bu hizmetlerle beraber artık kendilerini çok daha geliştirilmiş bir yaşam alanı içerisinde görecekler. Yıllar boyu daire sahibi olma hayalleri kuran pek çok vatandaş, bu devasa alan üzerine kurulmuş olan dairelerle yaşamını sıfırdan tasarlayabilme şanslarına sahip olabildiler. Ekstradan kişilerin yaşam alanlarında keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyan parklar, peyzaj alanları ve otopark gibi birçok alan da kullanıma açıldı.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız