Paylaş
Toki Rize Güneysu Konutları Projesi Daire Özellikleri

Toki Rize Güneysu Konutları bu yıl bölgesinde en çok konuşulan proje oldu. Güneysu ilçesindeki 158 konutlu projenin ihale çalışması geçtiğimiz Eylül’de yapılmıştı.

Toki Rize Güneysu Konutları Proje Özellikleri

14 Eylül Perşembe günü itibariyle gerçekleştirilen projede, altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alacak. Zemin + 4 olarak tasarlanan projede ki bu konutların 78’i 2+1, 80’i ise 3+1 olarak tasarlanıyor. TOKİ Rize Güneysu projesinde daire sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, kuralara dahil olarak şanslarını deneyebilecekler.

Bölgede yaşam alanı sahibi olan kişiler gün içerisinde keyifli vakit geçirebilmek adına peyzaj, oyun parkları, yetişkin parkları, spor alanları, oyun alanları gibi birçok sosyal aktiviteyi de ücretsiz olarak ele alma şanslarına sahip olacaklar. TOKİ Rize Güneysu konutlarında daire sahibi olmak adına başvuruları gerçekleştirebilirsiniz.

Rize Güneysu Toki Konutları

Rize’nin yükselen yıldızı olarak görülen Güneysu projesi, TOKİ tarafından yakın zamanda anahtar teslim yapacak. TOKİ Rize Güneysu projesi ihalesi kapsamında daire sahibi olma hayali kuran pek çok vatandaş, projelerden faydalanabilmek ve imkanlara bütünüyle ulaşabilmek adına araştırmalarını sürdürüyorlar.

Bu projede bölgenin tüm yöresel çalışmalarını da bütünüyle ön planda tutan ve büyük bir yaşam merkezi kuran TOKİ, ahşap çalışmalarıyla eskitme bir alan oluşturuyor ve dekoratif çözümlerle çok daha ideal bir yaşam alanı kurma konusunda önemli çalışmaların öne çıkmasını sağlıyor. Yaşam alanınızı baştan şekillendirme şansı Güneysu projesiyle sizleri bekliyor!

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız